15 Gün Araç Kiralama Fiyatları

15 gün araç kiralama fiyatları, seçilen rent a car şirketinin filtreleme uygulamasından rahatlıkla tespit edilir. Adana oto kiralama şirketi olarak kurumsal şirketlere ve uzun seyahat yapacak müşterilerimize 15 günlük araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Araç kiralama son zamanlarda en çok tercih edilen ulaşım seçeneklerinden biridir. Bu kadar fazla tercih edilmesinin en önemli sebebi, rent a car araçların özel araçlar gibi masraflarının olmayışıdır. 15 günlüç araç kiralama yaparak kiralık aracınızın maliyetini daha uygun hale getirebilirsiniz. Araç kiralamada gün sayısı arttıkça fiyatlar kümülatif olarak düşmektedir. Adana oto kiralama firması olarak 15 gün araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Uzun seyahat yapan ya da iş gezisi için 15 gün araç kiralama fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz.

Özel araç sahipleri kasko, bakım masrafları, periyodik araç muayene ve egzoz muayene masraflarını ödemek zorundadır. Ayrıca, sıfır araç almak son derece pahalıdır. Sıfıra yakın ikinci el piyasasında da araç fiyatlarının yükselen bir ivme çizdiği görülür. Bu sebeple, araç kiralama seçeneğinin her geçen gün daha çok tercih ettiği görülür. Rent a car araçlarda farklı model ve markalar da yer alır. İstenilen markaya ait araç kiralama hizmeti kurumsal firmalarda güvenilir şekilde verilir.

15 Günlük Şoförlü Araç Kiralama

15 gün araç kiralama fiyatları, şoförsüz ya da şoförlü olmak üzere farklı fiyat seçeneklerinde yer alır. Şoförlü araç kiralama fiyatları şoförsüz araç kiralamalardan daha yüksek olacaktır. Araçların istenilen modele göre filtreleme olanakları ile aratılması son derece kolaydır. Kurumsal rent a car şirketlerinin bu konuda geniş aratma seçenekleri bulunur.

Bu durum, istenilen aracın rahatlıkla bulunmasına olanak tanır. Araç kiralamaya ne zaman ihtiyaç duyulur? Bu sorunun cevabı hizmet alacak kişilerin ihtiyaçlarına göre değişir. Araç kiralama hizmetine en çok şirketlerin ihtiyaç duyduğu gözlenir. Özel şirketlerin araç kiralama ile en pahalı araçları istenilen süre için kullanım hakkı elde ettiği görülür. Şirketin tanıtım yüzü olan ve prestij sağlayan unsurlarının başında gelen, şirket araçlarıdır. İstendiği taksirde şirketler, filo halinde rent a car hizmeti de alabilir.

Kurumsal Ren A Car Hizmetleri

15 gün araç kiralama fiyatları, kurumsal rent a car şirketlerden alındığı takdirde hem uygun fiyatlı hem de güvenilir olacaktır. Sürücü ve yolcu kaza sigortası ile güvenilir yaklaşımlar sunulur. Bu firmalar, araçların sık aralıklarla bakımlarını yaptırır. Rent a car araçların her kiralama öncesinde detaylı şekilde iç ve dış temizlikleri de yapılır. Bu sebeple sektörde tanınmış olan güvenilir firmalardan rent a car hizmeti alınması önerilir.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?