Adana Havaalanından Şanlıurfa'ya Nasıl Gidilir?

Adana havaalanından Şanlıurfa’ya nasıl gidilir? Adana havaalanına gelen bir yolcunun Şanlıurfa kent merkezine ulaşabilmesi için 365 km daha yol kat etmesi gerekmektedir. Adana havaalanının daha doğusunda kalan Şanlıurfa özel araçla ortalama 3 saat 50 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bu süre trafik koşullarına göre 4 saat ve 4 saat 30 dakika gibi bir süreyi bulabilir. Şanlıurfa kent merkezine ulaşırken yol üzerinde Osmaniye, Gaziantep gibi kentlerin merkezlerinden geçeceksiniz. Eğer ki özel aracınızla bu seyahati yapıyorsanız bu kentlerde durarak yemeklerini yiyebilir, tarihi ve turistik yerlerini gezebilirsiniz. Adana oto kiralama hizmeti veren firmamız herkese uygun araç modelleri ile siz değerli müşterilerine en benzersiz hizmet vermek için çalışmaktadır. 

Adana havaalanı üzerinden Şanlıurfa'ya geçiş yapmak istediğinizde firmamız sizler için araç kiralama hizmeti sunacaktır. İsterseniz aracınızı havaalanından doğrudan alabilir ve yolculuğunuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İsterseniz de şoförlü olarak araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak işlemlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. Bizler size araç kiralama konusunda sizlerin ihtiyaçlarını analiz ederek bu hizmeti sunmaktayız. Firmamız müşterilerimizden gelen geri bildirimleri anlayarak iyi bir şekilde analiz ederek ihtiyaçlarınız için en doğru ve en profesyonel hizmeti sunmaktadır. Adana havaalanından Şanlıurfa'ya seyahatlerinizin daha kusursuz olması adına çalışma yürütmektedir. Siz de ulaşım sonunuzu düşünmeden kolay ve hızlı şekilde profesyonel bir hizmet elde etmek için hemen bizi arayarak bu alanda en iyi desteği alabilirsiniz. Adana havalimanı araç kiralama şirketi Adana Car sektörde uzun yıllar boyunca havaalanı araç kiralama yapmaktadır.

Havaalanları şehirleri, ülkeleri birbirine bağlayan en önemli ulaşım noktalarından birisidir. Seyahatin sıkıntısız olması adına havaalanında kiraladığınız aracın bekliyor olması size daha büyük özgürlük ve konfor sağlar. Seyahat sürecinde bu büyük konforu yaşamanız için ihtiyacınız olan tek şey ise size tüm ihtiyaçlarınızı çözebilecek bir otomobildir. Adana havaalanı transfer için firmamız gerek VİP araç desteği gerekse büyük otobüs türünde araç desteği ile sizlerin taleplerini çözüme ulaştırmak için çalışmaktadır. Siz de size özel bu hizmetlerden hemen faydalanmak için bizimle iletişime geçebilir ve bu özel hizmetten hemen faydalanabilirsiniz.  Daha detaylı bilgi için bizi arayabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Adana havaalanı Şanlıurfa Yol Tarifi

Adana Havalimanı, Turhan Cemal Beriker Blv., 01000 Seyhan/Adana, Türkiye
 
366 kmYaklaşık 3 saat 56 dakika
  1. Adana Şakirpaşa Havaalanı Girişi/Adana Şakirpaşa Havaalanı Çıkışı yönünden Batı yönünde ilerleyin
16 m
 
2. U dönüşü yapın
79 m
 
3. Döner kavşaktan Barış Blv. yönündeki 3. çıkışa girin
0,4 km
 
4. Döner kavşakta, Barış Blv. üzerinde kalarak düz devam edin
0,7 km
 
5. Döner kavşaktan 55013. Sk. yönündeki 2. çıkışa girin
0,2 km
 
6. Döner kavşakta, düz devam edin
0,1 km
 
7. Hafif sağa yönelin
0,5 km
 
8. 58191. Sk. yönünde hafif sola dönün
0,5 km
  9. Ray Sk. yönünde devam edin
0,3 km
 
10. Döner kavşaktan Mustafa Kemal Paşa Blv. yönündeki 2. çıkışa girin
1 döner kavşaktan geçin
1,9 km
 
11. Döner kavşaktan 2. çıkışa girin ve Mustafa Kemal Paşa Blv. boyunca ilerleyin
0,5 km
 
12. Döner kavşaktan Dr. Mithat Özsan Blv. yönündeki 3. çıkışa girin
1,3 km
 
13. E90 yönündeki rampaya girin
Paralı yol
57,4 km
 
14. Adana-Şanlıurfa Otoyolu/O-52/E90 üzerinde devam etmek için soldan ilerleyin
Paralı yol
275 km
 
15. Adana-Şanlıurfa Otoyolu Şanlıurfa Batı Bağlantısı çıkışına girin
Paralı yol
0,3 km
  16. Adana-Şanlıurfa Otoyolu Şanlıurfa Batı Bağlantısı yönünde devam edin
12,9 km
 
17. Çatalın solundan devam edin ve Gaziantep Şanlıurfa Yolu/D400 üzerine çıkın
D400 boyunca ilerleyin
11,0 km
 
18. İpekyol Blv./D400 üzerinde devam etmek için soldan ilerleyin
2,7 km
 
19. İpekyol Blv./D400 üzerinde kalmak için soldan ilerleyin
Aradığınız yeri solda göreceksiniz
0,2 km
 
Şanlıurfa, Türkiye
 

Nasıl yardımcı olabiliriz?