Adana Havalimanı'ndan Mersin'e Ulaşmanın Kolay Yolu

Adana Havalimanı'ndan Mersine Ulaşım Alternatifleri

 

Adana Türkiye'nin en büyük ve kalabalık nüfusuna sahip şehirlerinden biri olmakla, hergün onbinlerce insan Adana'ya Adana Havalimanı'na uçuş gerçekleştirerek ulaşım sağlamaktadır. Özellikle bir geçiş noktası olması itibariyle Adana'dan Mersin'e giden, Gaziantep'e giden, Hatay'a ve belirttiğimiz şehirlerin ilçe ve beldelerine de ulaşım sağlayan binlerce kişi hergün Adana'ya gelmektedir. Peki Adana Havalimanı'na geldiniz ve saydığımız şehirlerden Adana'ya en yakın olan ve ulaşım konusunda yoğun talep gören Mersin'e Adana Havalimanı'ndan nasıl gidilir, bir fikriniz var mı?  Böylesine büyük bir şehirden tabii ki sayılabilecek onlarca ulaşım alternatifi de olmalı dediğinizi duyar gibi oluyoruz. Evet haklısınız, Adana Havalimanı'ndan Mersineulaşım oldukça kolay ve birçok alternatif seçenek yer almakta. Siz değerli okurlarımıza ve gezginlere sırasıyla bütçenize ve konfor tercihlerinize en uygun alternatif ulaşım seçeneklerini bu yazımızda tanıtacağız.

 

Adana Havalimanı'ndan Mersin'e Nasıl Gideceksiniz

 

Adana Havalimanı ile Mersin şehir merkezi arası mesafe yaklaşık 65 km -70 km aralığındadır. Bu da hangi ulaşım alternatifini tercih ederseniz edin, yaklaşık 1 saatlik bir süreye tekabül etmektedir. Adana Havalimanı Mersin ulaşımı için oldukça çok alternatif ulaşım seçeneği olduğunu daha önce belirtmiştik, şimdi gelelim farklı bütçe ve konfor tercihlerine yönelik Mersin ulaşım alternatiflerini sıralamaya.

Adana Havaalanı Mersin Havaş otobüsü ile ulaşım : Adana Havalimanı'ndan Mersin'e günün belirli saatlerinde Havaş otobüsleri çalışmaktadır. Havaş servisi ile Mersin'e düşük bir bütçe ile, yaklaşım 1 saatlik bir yolculuk yaparak ekonomik bir biçimde ulaşabilirsiniz.

Adana Havaalanı Mersin ulaşımı için ticari taksi seçeneği : Adana Havalimanı Mersin taksi ücretleri oldukça pahalıdır. Hizmet veren Adana Havalimanı taksi alternatifleri genellikle eski tip araçlar olduğundan çokta konforlu olmayan 1 saatlik bir yolculukla Adana'dan Mersin şehir merkezine ulaşabilirsiniz ancak, taksi yerine daha uygun bütçelerle Adana havaalanı transfer hizmeti satın almak, gerek kullanılan araçların bakımlı, modern ve yeni araçlar olması gerekse önceden belirtlenmiş ekonomik ulaşım fiyatları ile gidiyor olmanız bu alternatifi Adana Havaalanı'ndan Mersin'e taksi ile ulaşımdan daha sağlıklı kılmaktadır.

Adana oto kiralama hizmeti alarak Mersin'e ulaşım : Adana Havalimanı Mersin ulaşımı için araç kiralamak, eğer kısa dönemli bir seyahatiniz olacaksa, havalimanı transfer hizmetlerinden bile daha ekonomik ve konforlu bir alternatif olacaktır. Adana rent a car firakonomik bir son model araç ile mesafenin de kısa olması sebebiyle düşük bir akaryakıt ücreti ödeyip, Mersin'de tüm işlerinizi bitirip geri dönmeniz, taksi ve havaalanı transferi benzeri ulaşım alternatiflerinden de daha ucuza gelecektir.

Belirttiğimiz ulaşım seçenekleri dışında, Adana havalimanından Adana otogarına dolmuş veya taksi ile ulaşım sağlayıp, Mersin otobüsleri ve Mersin minibüsleri ile ulaşabilirsiniz ancak, çok valiziniz varsa oldukça yorucu bir yol sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda otobüs ve minibüs ile Mersin'e Adana'dan ulaşabileceğiniz gibi, trenle de Mersin'e gidebilirsiniz ancak belirttiğimiz gibi kalabalık ve oldukça konforsuz bir ortamda seyahat edeceğinizden fazlasıyla yorucu olacağı gibi çok valiziniz varsa kesinlikle tavsiye etmediğimiz ulaşım alternatifleridir. Ayrıca Havaş otobüsleri Adana'dan Mersin'e gece çalışmamaktadır. Bu nedenle eğer gece 23:00'den sonra Adana Havalimanı'na inecekseniz sizin için en konforlu ve taksiye göre oldukça ekonomik bir ulaşım seçeneği Adana Havalimanı Mersin transfer seçeneği olacaktır Transferler için Adana havalimanı transfer firmalarına rezervasyon yapabilir 7/24 ulaşımınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Adana Vip Transfer : Eğer tercihiniz daha prestijli araçlarla, konforlu ve ferah bir yolculuk yapmaksa, Adana Mersin vip transfer hizmetlerimizden faydalanarak, kaliteli bir Adana Havalimanı Mersin seyahat deneyimini Adanacar.com ile yaşayabilirsiniz. Transfer operasyonlarında rol alan şoförlerimiz uzun yol deneyimli, yabancı dil bilen kaptan şoförler olarak sizlere güzel bir yolculuk sunabilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yaparak ulaşımınızı güvenle sağlayacaklardır.

Mersin'e ulaşım hakkında daha kapsamlı bir yolculuk araştırması için Adana'dan Mersin'e Nasıl Gidilir başlıklı yazımızı da gözden geçirerek, farklı ulaşım alternatifleri, yol ve mesafe bilgileri hakkında güncel ve faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdiden konforlu ve güvenli yolculuklar dileriz. 

Nasıl yardımcı olabiliriz?