Adana Oto Kiralama Bilgilendirme

Adana Oto Kiralama İşlemleriniz İçin Çok Önemli Uyarı

Değerli Konuklarımız,

Araç kiralama sektöründe son günlerde yaşanan ve sizler gibi tatil veya iş amaçlı olarak seyahat eden birçok kişiyi ilgilendiren önemli bir konuya dikkatinizi çekmek isteriz. 

Belkide hayatınızın en önemli iş seyahati için yada ailenizle güzel bir tatil geçirmek, akrabalarınızı ziyaret etmek için farklı ülkelerden Türkiyeye ya da Türkiye içerisinde bir şehirden başka bir şehre seyahat ediyorsunuz. Geldiğinizde konforlu bir biçimde ulaşımınızı sağlamak için oto kiralama hizmeti rezervasyonlarınızı önceden yaptırıyorsunuz. Tam da bu noktada siz değerli konuklarımıza, hizmet verdiğimiz Adana oto kiralama sektörü hakkında çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu bilgilendirme ile herhangi bir mağduriyet durumu yaşamanızın önüne geçebilmek, olası dolandırıcılık olaylarını önleyebilmek ve sunmuş olduğumuz hizmetler doğrultusunda sizleri aydınlatmak isteriz. 

Adana oto kiralama işlemlerinize yönelik, araç kiralama fiyatlarını speküle ederek çok ucuz fiyatlarla araç kiraya verdiklerini iddia eden ve henüz teslim almadığınız bir kiralık araç için sizlerden ön ödeme talebinde bulunan firmalara lütfen itibar etmeyiniz ve para aktarımı yapmayınız. Ülkemizde oto kiralama rezervasyonu karşılığında ön ödeme alarak birçok yolcuyu mağdur eden merdiven altı firmalar özellikle yaz sezonunda artış göstermektedir, bu anlamda siz değerli konuklarımızın güvenliği ve huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için Adanacar.com olarak tarafınızdan yapılan rezervasyonlarda kurulduğumuz günden bugüne hiçbir biçimde ön ödeme talep etmemekteyiz. Kiralık aracınızı havalimanı karşılamanıza müteakip otoparkımızda görerek teslim aldıktan sonra, operasyon sorumlularımıza ödemenizi güvenle yaparak, huzurlu, mutlu ve konforlu bir yolculuğa başlayabilirsiniz.

Saygılarımızla bilgilerinize sunarız.

Adanacar.com

Nasıl yardımcı olabiliriz?