Adana Oto Kiralama Haziran İndirimi

Haziranda Adanada Oto Kiralamak Daha Ucuz

 

Adana oto kiralama indirimlerimize bir yenisini daha ekledik. Haziran ayına özel kiralık Fiat Doblo ve Fiat Linea araçlarımızı 999 TL'den başlayan fiyatlarla kiralamaya ne dersiniz? İşte size bu yazın en sıcak Adana oto kiralama fırsatları. Şimdi bir rezervasyon yapın, Adana havaalanı oto kiralama işlemlerinizde yine en kazançlı çıkan siz olun.

Her yıl olduğu gibi, Adana havaalanı oto kiralama indirimlerimiz ile bölgenin en beğenilen araç kiralama firması Adanacar.com olarak siz değerli konuklarımıza müthiş bir kampanya ile haziran ayının en uygun fiyatlarını sunuyoruz. Yaz sezonunun başlamasıyla Adana havalimanı yolcu trafiği de hareketlenerek, ziyaret, iş ve tatil amaçlı yolcularla dolup taşmaya başladığı bu günlerde, bölgenin en çok tercih edilen oto kiralama şirketi Adana Car siz değerli konuklarına en uygun fiyatlarla kaliteli araç kiralama hizmetlerini birbirinden özel fırsatlarla sunuyor. Bu yazın en sıcak fırsatlarına bir göz atın, aracınızı kiralarken yine kazançlı çıkın.

 

Adanada Fiat Linea Kiralama 999 TL Olur Mu Demeyin

 

Türkiye'nin en çok tercih edilen kiralık aracı seçilen Fiat Linea otomobiller en uygun fiyatlarla yine Adanacar.com'dan kiralanıyor. 999 TL'den başlayan en ucuz Adana Linea kiralama fiyatları ile, oto kiralama sektörünün yıllardır en çok tercih edilen otomobili Fiat'ın yıldız modeli Linea, Adana ekonomik araç kiralama kampanyalarımız kapsamında bu yaz sezonunun da gözdesi olacak.

Sunduğumuz birbirinden özel fırsatlar ve Adana oto kiralama hizmetlerinde kalite ve en uygun fiyatlar çerçevesinde işte 2018 yazının en sıcak Fiat Linea kiralama kampanyası.

28 Gün ve üzeri Fiat Linea'yı 999 TL'den en ucuz oto kiralama fiyatı ile sen kirala.

15-28 Gün arası Fiat Linea'yı 1100 TL'den kirala.

8-14 Gün arası Fiat Linea'yı 1200 TL'den kirala.

1-7 Gün arası Fiat Linea'yı 1250 TL'den kirala.

Bitmedi! Bu fiyatlarla aracınızı kiralarken 7/24 sunduğumuz yol yardım hizmetimiz, rent a car kaskosu, Adana havalimanı kiralık araç teslimat hizmeti, ücretsiz bebek koltuğu, ücretsiz navigasyon ve sınırsız kilometre kullanımı da fiyatlara dahil olmaya devam ediyor. Dahası var! Adanada güvenli oto kiralama hizmetlerinin en çok tercih edilen markası ile, şimdi kirala aracını teslim alırken öde. Yani ön ödeme yok, ön şart yok. Rezervasyonunu şimdi yap, hiçbir ön ödeme yapmadan aracını kirala, ödemeni Adana havalimanında aracını teslim alırken yap!

 

Adanada Fiat Doblo Kiralama 999 TL Kaçmaz Fiyat

 

Yurtiçinden ya da yurtdışından Adana'ya mı geleceksiniz? Çok fazla valiziniz mi var? Hem geniş ve ferah hem de geniş bagaj hacmine sahip bir kiralık araç ihtiyacınız mı var? Birde ekonomik olsun diyorsanız, kiralık Fiat Doblo Adana havaalanı oto kiralama filomuzda. Üstelik 99 TL 'den başlayan en uygun koşullarla cebinizi yakmayan fiyat avantajlarıyla tam size göre.

Özellikle yurt dışından tatil ve ziyaret amacıyla uzun dönemli kiralamalarda tercih edilen sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip Adana oto kiralama alternatifi olarak konuklarımızın tercihi olmakta. Haziran 2018 kampanyamız dahilinde Adana Havaalanında fiat Doblo kiralama hizmetlerini 999 TL'den başlayan fiyatlarla almaya ne dersiniz? İşte size 2018 yılının en sıcak Adana Fiat Doblo kiralama kampanya fiyatları :

28 Gün ve üzeri Fiat Doblo'yu 999 TL'den en ucuz oto kiralama fiyatları ile sen kirala.

15-28 Gün arası Fiat Doblo'yu 1100 TL'den kirala.

8-14 Gün arası FiatDoblu'yu 1200 TL'den kirala.

1-7 Gün arası Fiat Doblo'yu 1250 TL'den kirala.

Dahası var! En uygun fiyatlarla aracınızı Adana havalimanında kiralarken, sizlere sunulan kiralık araç fiyatlarımıza dahil olarak, kesintisiz yol yardım hizmetimizden, rent a car kasko poliçesinden, Adana havaalanı kiralık araç teslimat hizmetimizden, ücretsiz bebek koltuğu ve navigasyon kullanımından ve buna ek olarak sınırsız kilometre kullanım hizmetimizden faydalanmaya ek ücret ödemeden devam edebileceksiniz. Buna ek olarak, özellikle yurtdışından Adana'ya gelen konuklarımızın güvenliği için, araç kiralama hizmetlerimize yönelik ön ödemesiz ve koşulsuz iptal garantisiyle, aracınızı havalimanında teslim alırken ödeme kolaylığı da sağlamaktayız. ​

Güncel araç kiralama kampanyaları ve dönemsel olarak uyguladığımız özel indirimli kiralık vasıta seçeneklerimizi takip etmek için Adana oto kiralama kampanyaları sayfamızı ziyaret ederek, en yeni indirimler ve son dakika fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Sizleri de Adana oto kiralama hizmetlerimiz kapsamında, müthiş haziran fırsatlarıyla Adanacar.com ayrıcalıklarını yaşamaya davet ediyoruz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?