Araç Kiralama Km Sınırı Nedir?

Araç kiralama km sınırı nedir? Adana oto kiralama şirketi Adana Car km sınırsız araç kiralama ve sınırlı km araç kiralama seçenekleri ile hizmet vermektedir. Birçok kişi araç kiralarken sadece aracın teslim alındığı ve teslim edildiği tarihi belirtmekte ve aynı zamanda istedikleri araç tipini seçerek araç kiralama işlemini gerçekleştirmektedir. Ancak çoğu zaman gözden kaçan bir konu var ki o da araç kiralamada kilometre sınırıdır. Araç kiralamada kilometre sınırı nedir? Bazı araç kiralama firmaları kiraladıkları araç tipine göre günlük maksimum kilometre limiti belirlemektedir. Bu durumda kiraladığınız araç ile günlük gidebileceğiniz km sayısı limiti belirlenir. Belirlenen bu kilometre limitini aştığınızda sizden ek ücret alınır. Adana oto kiralama firması Adana Car olarak günlük sınırsız km araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Kiralık araç aylık km sınırı araç modellerimize göre değişkenlik göstermektedir. Araç marka bazında aylık günlük km sınırı kaç km dir? Bu soru araç marka ve model faktörüne göre değişiklik gösterdiği için rent a car şirketimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Km Sınırı Nasıl Belirlenir?

Araç kiralamada uygulanan kilometre limitleri, kiralama şirketinden, seçilen araç modeline ve sınıfına kadar onlarca kritere göre değişiklik gösterebiliyor. Araç kiralamada kilometre sınırı nedir? Bazı araç kiralama firmalarında bir üst kilometre limiti bulunmazken bazı firmalar bunu çok ciddiye almakta ve kiralama sözleşmelerine dâhil etmektedirler.

Araç kiralama kilometre sınırı nedir? Aracın ortalama ömrü dikkate alınarak belirlenen kilometre sınırı, aracın hatalı kullanılmasını önlemek ve aracın makul olanın üzerinde aşınma ve yıpranma yaşamasını önlemek amacıyla uygulanmaktadır.

Araç Tipine Göre Km Sınırı

Kiralık araçlar için günlük kilometre limitleri araç tipine göre değişiklik göstermektedir.

  • Standart binek otomobiller (ekonomi sınıfı)
  • Orta boy otomobiller
  • Lüks otomobiller
  • Minibüsler
  • SUV'lar
  • Lüks otomobiller

Farklı kilometre limitleri ile kiralanmaktadır. Her araç sınıfındaki kilometre destek seviyesi, bu araç sınıfına göre farklılık göstermektedir.

Araç Kiralama Km Sınırı

Kiralanan aracın uzunluğu kilometre sınırlarının belirlenmesinde bir diğer faktördür. Araç kiralama kilometre sınırı nedir? Kilometre kısıtlamaları, günlük veya çok günlük kiralamalar ile uzun süreli (aylık veya yıllık) kiralamalar arasında değişiklik gösterir. Bazı firmalar uzun dönem araç kiralamada kilometre sınırına sahip değilken, birçoğu kısa süreli kiralama günlük limitleri ile araçlarını sağlıklı tutmak istiyor.

Kiralık Araç ile Km'yi Aşmak İçin Ekstra Ücretler

Araç kiralamada kilometre sınırı nedir? Araç kiralama şirketleri, sözleşmelerine kilometre aşım ücretlerini dahil eder. Firmadan alacağınız ücrete göre kilometre ücreti sözleşmeden düşülebilir. Ancak, geçerli olan fazla kilometre geçiş ücreti miktarı, günlük sınırın üzerindeki her kilometre için standart bir hesaplama sistemi ile belirlenir. Örnek vermek gerekirse günlük 250 km limitli kiralık bir araçla 350 km gittiğinizde, aştığınız 100 km için sözleşmede belirtilen tutar üzerinden ek ödeme yapılır.

Sınırsız KM Araç Kiralama Nasıl Yapabilirim?

Sınırsız km araç kiralama hizmeti almak isteyen misafirlerimiz Adana Car olarak belirli dönemler ve araç sınıflaraına yönelik kampanyalar yapmaktayız. Bir çok firma bu kampanyayı yaptığını söylesede km sınırı hakkına mutlaka bilgi istemeyi unutmayın. Adana Car Adana sınırsız km araç kiralama kampanyası olmasa dahi müşteri hizmetlerinden seyahat rotanıza yönelik paket km kullanım hakkı isteye bilir daha düşük fiyatlara araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti sunduğunu söyleyen sonrasında km sınırı aşım bedelleri adı altında ödeyeceğiniz ücretler ile daha yüksek kiralama bedelleri ödemediğinizi biliyor musunuz? Sizlerde her zaman ekonomik araba kiralama hizmeti almak için mutlaka Adana Car firmasını arayın!

Nasıl yardımcı olabiliriz?