Erken Rezervasyon Adana Rent A Car Fırsatlarını Kaçırma

Adana oto kiralama rezervasyonu yapacak olanlar için erken rezervasyon dönemi başlıyor. Siz de Adana'da kiralamak istediğiniz otomobili en cazip fiyatlarla rezerve ederek, hiçbir ön ödeme yapmadan, 2019 yaz sezonunda tatilinizi daha ekonomik hale getirmek istemez misiniz? Adanacar.com'un sunduğu 2019 erken rezervasyon Adana rent a car fırsatları ile, 2019 yaz sezonunda  aracınızı kış dönemi fiyatlarıyla kiralayın, erken rezervasyon yapın, kazançlı çıkın.

Her yıl Şubat ve Mayıs ayları arasında gerçekleştirdiğimiz erken rezervasyon dönemi araç kiralama kampanyalarımızla, onbinlerce müşterimiz aracını hiçbir ön ödeme yapmadan, hiçbir riske girmeden rezerve etti, en ekonomik fiyatlarla rent a car kaskolu araçlarını her yıl kiraladı, kazandı. Siz de bu yıl bütçenizi düşünen akılcı fiyatlarla Adana'nın en büyük rent a car şirketi Adanacar.com'dan rezervasyonunuzu erken yapın, kiralık arabanızı en ucuz siz kiralayın. Üstelik modası geçmiş ön ödeme, kredi kartından provizyon, avans gibi işlemlerle karşılaşmadan arabanızı karşılıklı güven çerçevesinde ayırtın, Adana Havalimanı'na geldiğinizde karşılamanızı yapıp, rezerve ettiğiniz fiyatta hiçbir değişiklik olmadan arabanızı hemen teslim edelim.

 

Erken Rezervasyon Kampanyasında Son Gün 15 Mayıs

 

Özel indirimli erken rezervasyon fiyatlarıyla her yıl sınırlı sayıda kiralık araç için sunduğumuz kampanyamız 1 Şubat 2019'da başlayıp 15 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir. Adana rent a car hizmetlerimiz kapsamında erken rezervasyon işlemleri ile ilgili tüm bilgilendirmeler, müşterilerimize email, Whatsapp ve SMS iletişim kanalları üzerinden rezervasyon başlangıç tarihi olan 1 Şubat 2019'da gönderilecek olup, kampanya kapsamı, şartlar ve fiyatlar paylaşılacaktır. Kampanya bitiş tarihi 15 Mayıs 2019 olup, yoğun talep oluşması durumunda genellikle 15 gün - 30 gün arası sürede esnettiğimiz son rezervasyon tarihi bu yıl sabit tutulacaktır. 2019 erken rezervasyon indirimlerimiz ilk 100 aracımız için yapılacak rezervasyonlarda  15 Mayıs 2019 - 30 Eylül 2019 tarihleri arasındaki araç kiralamaları için geçerli olacaktır. Konuyla ilgili tüm ayrıntılar müşterilerimize yazılı biçimde ayrıntılı olarak gönderilecektir.

 

Kampanyalar Sayfamızı Takip Edin

 

Sadece Adana'da erken rezervasyon araç kiralama indirimleri ile sınırlı olmayıp, yılın her döneminde farklı araç tipleri, farklı ödeme seçenekleri ve özellikle bayram dönemlerine denk gelen tarihlerde gerçekleştirdiğimiz tüm kampanyalar, fırsatlar ve özel kiralama indirimlerimizi kampanyalar sayfamızdan takip ederek, Adana'da en uygun fiyatlı araç kiralama seçeneklerine sahip olabilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?