Ford Kuga Kiralık SUV İncelemesi

Dizel Otomatik Furd Kuga Jeep İncelemesi

Adana'da dizel otomatik jeep  kiralama konforunu en avantajlı kiralama fiyatları ile yaşayabileceğiniz Ford Kuga kiralık SUV seçeneğimizi siz değerli müşterilerimiz için test ettik. Geniş iç hacim, çarpıcı dış tasarım ve yüksek performans ayrıcalığını Adanacar Adana oto kiralama şirketinin filosunda en uygun fiyatlarla bulabilir, özelliklerini belirttiğimiz makalemizi inceleyerek, Adana'da kiralık Ford Kuga jeep rezervasyon işlemlerinizi tamamlayıp, şahane bir yolculuğa şimdi başlayabilirsiniz. Ford Kuga konforu Adana Havalimanı'nda sizi bekliyor.

Ford Kuga Otomatik Vites Dizel Jeep Testi

Türkiye yolarının efsane jipi Ford Kuga ile tanışmaya hazır mısınız? Adana jeep kiralama alternatifleri arasında en dolu versiyonu ile kiralamalrınız için sunulan Ford Kuga, geniş iç hacmi, heybetli görüntüsü, iç alanda tam dijital hale gelen detayları ve sınıfının en zengin donanım paketleri ile göz dolduruyor.

Ford Kuga önceki versiyonuna kıyasla daha güçlü dış görünümü ile dikkatleri üzerine topluyor. Bunu selefine bakıldığında genişleyen ve dolgunlaştırılan ebatlarına borçlu. Yan görünümüne bakıldığında çok bir değişiklik olmayıp ön ve arka kısımları epeyce değişmiş. Ön kısımda yer alan ızgara daha öne çekilerek daha irileştirilmiş durumda. Bu da ön tarafta daha dolgun bir görüntü sağlamış. Sis farları yanı sıra Ford Kuga'nın ön tamponunda küçük oynamalar yapılmış. Arka kısımda da bagaj kapağında konumlanan plakalığın biraz yükseltilmesi, araca arkadan bakıldığında yerden daha yüksek seyahat edeceğiniz bir görünüm kazandırmış. Kiralık yeni Ford Kuga jipin yeni iç görünümünü de merak ediyor musunuz?

Yeni Ford Kuga Jeep İç Tasaram Özellikleri

Kiralık yeni Ford Kuga'nın iç tasarımında köklü değişiklikler yapılmış. Yenilenen direksiyon simidinde kullanılan pratik düğmeler sürücüsüne aracı kullanırken daha güvenli bir sürüş yanı sıra aracın birçok özelliğini direksiyondan kontrol edebileceği büyük olanaklar sunuyor.

Ford Kuga Jeep Kiralamak İstiyorum Diyorsanız Çok Şanslısınız

Adana'da kiralık lüks SUV sınıfı Ford Kuga donanım özellikleri bakımından da oldukça zengin. Özellikle Ford'un güvenlik donanımlarına çokça yatırım yaptığı Kuga modeli, yolculuğunda konforu kadar da güvenliğini düşünenlerin işine yarayacak. Kuga'nın güvenlik donanımında en çok dikkat çeken özelliklerinden şerit takip asistanı, şehir içinde kullanımları için tasarlanmış olan aktif fren yardımı ve sürücülerini en çok sevindiren kör nokta uyarı sistemi kiralamalarınız için sunduğumuz Ford Kuga'da standart olarak kullanımınız için hizmetinizde.

Sadece donanımında yapılan değişikler değil, Kuga'nın motor ve şanzıman tarafında da köklü yenilikler var.Artık Adana'da otomatik vites jeep kiralama rezervasyonu yapmak istiyorum diyenler Ford Kuga'yı  konforlu sürüş olanakları sunan otomatik vites avantajıyla kiralayabilecekler. Vites geçişlerinde sarsılmayı en alt düzeye indiren ve bazen özellikle hayat kurtaran ani hızlanma konusunda da oldukça başarılı olan Ford Kuga'nın yeni powershift adıyla lanse edilen şanzımanı ani tepkileri çok daha hızlı algılayarak, sürüş anındaki isteklerinize hemen cevap veriyor. Üstelik otomatik vites yakıt tüketimiyle ilgili tüm önyargıları yıkan bu yeni şanzıman, ani tepkilerde  de yakıt kullanımını optimize ederek tasarruflu yakıt tüketim avantajları sunuyor.

Kiralık Yeni Ford Kuga Nasıl Mı Diyorsunuz? İşte Cevabı

Adana Kiralık Jeep Ford Kuga

Modern ve heybetli duruşu ile yeni Ford Kuga kullanıcılarını oldukça memnun bıraktı. İç mekan kullanım alanı oldukça geniş olan yeni Ford Kuga kullanıcısına ve beraberindekilere konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Yapmış olduğumuz testlerden ve kullanıcı görüşlerinden yola çıkarak aracın tek eksi yanı, arka görüş açısının dar olması.

Ford Kuga'nın Türkiye Pazarındaki Rakipleri

Kuga sınıfı itibariyle Adana SUV kiralama grubunun en beğenilen araçları arasında yer alıyor. Kuga'nın bu segmentte rakibi, kiralama rakamlarına baktığımızda Peugeot 3008, Renault Kadjar, Nissan Qashqai  ve özellikle Jeep Renegade diyebiliriz. Geçtiğimiz yaz sezonu rakamları da Adana'da en çok tercih edilen kiralık jeep segmenti aracın gerek fiyatlarıyla gerekse konforuyla Jeep Renegade olduğunu açık olarak gösteriyor. Yeni Ford Kuga bu sezon nasıl bir çıkış yapacak merak konusu.

Yeni Ford Kuga'nın Teknik Verileri

Trafiğe kapalı alanda yapılan testler ışığında Yeni Ford Kuga'nın çıkabildiği maksimum hız 178 km olarak ölçülmüş. SUV grubu kiralık bir araç için oldukça tatmin edici bir veri. Ayrıca 456 litrelik bagaj hacmiyle de rakiplerinin oldukça üzerinde bir taşıma kapasitesine sahip. Bu demek oluyor ki, özellikle yurtdışından uzun süreli tatilleri için gelen gurbetçi vatandaşlarımızın gelecek sezonda ilgi odağı olacak bir kiralık SUV diyebiliriz. Bunun yanı sıra 6 ileri otomatik şanzıman ise, hem yakıttan tasarruf hem de kaliteli ve konforlu bir sürüş sağladığından, otomatik vites araç kiralamak isteyenlerin de otomobil yerine aynı fiyat aralıklarında SUV grubunda terfi etmesini sağlayacak bir araç denebilir.

Bugün yeni Ford Kuga kiralık jeep incelemesini tamamladık. Bir sonraki yazımızda yine beğenilen ve en çok kiralanan araçlarımıza yer vererek sürpriz bir araç incelemesi ile siz değerli müşterilerimize faydalı bilgiler sunmaya çalışacağız. Bir önceki yazımızda değerlendirmesini yaptığımız Adana'da kiralık yeni Ford Focus araçlarımız hakkındaki bilgi ilginizi çekerse, okuyabilir ya da Adana Havalimanı rent a car işlemleriniz için sunduğumuz kiralık araç seçeneklerimizin kapsamlı bir biçimde yer aldığı Adana oto kiralama fiyatları sayfamızı inceleyerek, hem araçların detay sayfalarından bu taşıtlar hakkında bilgi alabilir veya isterseniz anında kiralama yapabilirsiniz.

Şimdiden keyifli ve güvenli bir yolculuk geçirmeniz dileklerimizle.

Nasıl yardımcı olabiliriz?