Kiralık Araçla Şehir Dışına Çıkabilir Miyim?

Kiralık araçla şehir dışına çıkabilir miyim? Kiralık araçların km sınırı var mı? Şehir dışına çıkmak için rent a car şirketinden izin almak gerekir mi? Adana araç kiralama şirketi olarak araç kiraladığınızda en çok merak edilen sorulardan birisi de kiralık araçla şehir dışına çıkıp çıkılamayacağı sorusudur. Kiralık aracınızla elbette şehir dışına çıkabilirsiniz ancak araç kiralama sürecinde size kiraladığınız günler için ortalama km miktarı belirtilir. Yani aracı kiraladığınızda size en fazla 500 km yapmanıza izin verilmişse 1000 km yol yaptığınızda ek olarak + ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden yol planınızı iyi ayarlayın ve yola çıkmadan önce mutlaka hizmet aldığınız firma ile görüşerek şehir dışına çıkışlarda size izin verilen km miktarının kaç olduğunu öğrenin. Aksi halde + ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.

 

Araç firmalarının kendi iç hizmet prosedürleri gereği şehir dışına çıkmak isteyen kullanıcılar için belli bir ölçüde km izni sunmaktadır. Bu rakamı yukarı çekmek istiyorsanız mutlaka firmamızla görüşerek bu konuda detaylı olarak bilgi almalısınız. Aracınızla şehir dışına çıkıp yüksek km yapma hayali kurarken ek ödemeler yapmak  durumunda kalmamanız için bizi mutlaka bilgilendirmelisiniz. Araç kiralayarak şehir dışı seyahati yapmak istiyorsanız öncelikle tasarruf sağlama yöntemlerinden bahsetmek gerekirse mutlaka yanınıza bir atıştırmalık alın. Böylece mola verdiğiniz yerlerde dışarıdan yemek yeme zorunda kalmayacağınız için ek maliyetlerden de kaçınmış olursunuz. Seyahatte sıklıkla kullanacağınız akıllı kutular hazırlayın. Bu akıllı kutuların içine kendi temel ihtiyaçlarınızı koyarak daha profesyonel bir yolculuk ortamı hazırlayabilirsiniz.

Araç seyahatinizde dikkat etmeniz gereken en temel şeylerin başında yolculuk programınızı çok iyi hazırlamanız olacaktır. Yolculuk boyunca keyifli ve eğlenceli zaman geçirmek için mutlaka kendinize kısa süreli molalar hazırlayın, yolculuk esnasında farklı yerleri gezip görmek üzere bulunduğunuz şehirdeki kampanyalara göz atın. Böylece kiralık araçla şehir dışında eğlenceli ve keyifli zaman geçirmeniz oldukça heyecanlı olacaktır. Bizler Adana oto kiralama firması olarak sizlerin otomobil ihtiyaçlarına hızlı şekilde çözüm üretiyoruz. İhtiyacınız olan araçlara en hızlı şekilde kısa süre içinde çözüm sunarak taleplerinizi birlikte gerçekleştirmekteyiz. Daha fazla kiralık araç ve daha fazla profesyonel hizmet almak için hemen siz de bize ulaşarak bu hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Araç kiralarken km sınırı olup olmadığına dikkat dilmesi gerekir.

 

Nasıl yardımcı olabiliriz?