Kiralık Araçlarda Çocuk Koltuğu Kullanmanın Önemi

Özel araçlarda çocuk koltuğu kullanmanın önemi, Kiralık araçlarda çocuk koltuğu kullanmanın önemi; rent a car şirketleri kiralık araçlarda ya da şahsi tüm araçlarda bebek, çocuk koltuğu kullanmak oldukça önemlidir. Trafik kurallarına ne kadar uyulsa ya da başarılı bir şoför olunsa da her zaman önlem almak can kurtarıcıdır. Bebek koltuğu hayat kurtarır sloganı bu nedenle her zaman dikkat çekmeyi başarmıştır. Özellikle çocuklu bir aileyseniz ve araç kiralamayı planlıyorsanız, kiraladığınız araçlarda bebek ve çocuk koltuğu olup olmadığına dikkat etmeniz gerekiyor. Çocuklanırın olası kazalara karşı can güvenliğini sağlamak için araç çocuk koltuğu en az emniyet kemeri kadar önemlidir. Peki, araç kiralarken çocuk koltuğu başka hangi nedenlerden ötürü önemlidir? Nasıl araç firmalarıyla çalışmak gerekiyor? Merak ettiğiniz tüm bu soruların ayrıntılı yanıtlarına içeriğimizin devamından ulaşabilirsiniz. Adana kiralık araç arayan kullanıcılarımıza kampanyalı araçlarımızı sunuyoruz. Özel araçlarda bebek koltuğunun önemi oldukça büyüktür. Herhangi bir kaza anında çok büyük koruma sağlamaktadır.

Konforlu bir yolculuk için bebek koltuğu en iyi tercih!

Özel araçlarda çocuk koltuğu kullanmanın önemi, araç kiralarken ve yolculuk yaparken bebek araba koltuğu en iyi tercihtir. Normal şartlarda araçlarda küçük çocukların ön tarafta oturması yasaktır. Ayrıca emniyet kemeri takmadan ya da bebek-çocuk koltuğu kullanmadan yapılan yolculuklar için de sürücüye ceza verilir. Hem ceza almamak hem de daha önemlisi çocukların can güvenliğini tehlikeye atmamak için kesinlikle araçlarda bebek çocuk koltukları kullanılmalıdır. Bunun yanı sıra yolculuk sırasında araç sürerken çocuklarla ilgilenme olasılığınız sıfır olup tehlikeli olduğu için de çocuk koltuğu konforunu deneyimlemeniz gerekiyor. Bu hem çocuklarınız için hem de sizin konforunuz ve güvenliğiniz için son derece faydalı bir tercih olacaktır. Kaliteli ve profesyonel araç kiralama firmaları da bu detaya oldukça dikkat ederek, tüm kiralanacak araçlarda çocuk koltuğu bulundurmaya özen gösteriyor.

Çocuk koltuğu cezası var mıdır?

Karayolları trafik kurallarına göre araçlarda bebeklerin bulunması ve bebek koltuğu kullanılmaması halinde sürücüye, araç sahibine ceza kesiliyor. Bu cezanın belirtilen son tutarı ise 108 TL olarak yansıyor. Sadece maddi açıdan zarar olarak değil aynı zamanda trafik polislerinin bebek koltuğu olmadığını fark etmesi halinde sürücünün ehliyet puanı 10 puan düşürülüyor. Bebek koltuğu hayat kurtarır cümlesine kulak vererek çocuk koltuğu cezası almamak için önlem alabilirsiniz.

Nasıl yardımcı olabiliriz?