Sömestr Tatilinde Adana Araç Kiralama

Sömestr tatili dediğimizde hem sizin hem de ailenizin küçük fertlerinin dinlenmek ve içinde bulunduğumuz yılı daha dinç geçirmek için muhteşem bir fırsat. Yarıyıl tatili adını verdiğimiz sömestr tatil dönemini bir yenilenme, dinçleşme fırsatına çevirebilmek ise ancak ailenizle, sevdiklerinizle ya da arkadaş grubunuzla güzel bir yolculuk yaparak mümkün. Yeni yerler gezmek, görmek, keşfetmek, farklı eğlencelerin tadına varmak ve keyifli bir sömestr tatili geçirmek, aileniz ya da sevdiklerinizle tam da arzuladığınız şey olabilir. Fakat bu yarıyıl tatilinin onbeş günle sınırlı olması demek, görmeyi arzuladığınız o benzersiz güzelliklere haiz manzaraların ya da en keyifli ve eğlenceli gezilerin bir kısmından feragat edeceğiniz anlamına gelebileceğini de hatırlatmakta fayda var. Bu yılki sömestr tatilinizde Adana araç kiralama şirketi Adanacar.com Rent A Car ile iletişime geçerek kiralayacağınız bir araç, hayalini kurduğunuz maceraların hepsine zaman ayırabilmek için size büyük bir kolaylık sağlayabilir. Burada kendinize sormanız gereken soru “Neden araç kiralamalıyım?” ve işte Adana'da sömestr tatilinde araç kiralama hizmeti almanız için birçok neden.

 

2019 Yarıyıl Tatilinde Adana'da Araç Kiralama, Zamanın Sana Kalsın

 

Adana'da araç kiralama hizmeti alarak, sömestr tatilinizde gezmek için ayırdığınız zamanı, kendi belirlediğiniz süreler içine sığdırabilmek, daha hızlı ve daha konforlu bir biçimde ziyaret etmek istediğiniz yerlere ulaşmanız ve tabii ki yolda eğlencenin kontrolünün sizin direktifiniz altında olması açısından önemlidir. Araç kiralama hizmeti almak, bunun size sunacağı özgürlükle seyahat edip, sömestr tatilinizi zamanı daha iyi yöneterek tamamlamanız açısından da faydalı olacaktır. Tatilinizde yapacağınız seyahatleri minibüs, otobüs, tren gibi toplu ulaşım araçlarıyla planlamaya çalıştığınızda ise tüm seyahat organizasyonunuzu başkaları tarafından hazırlanan bir takvime göre yapmak durumunda kalırsınız. Tabii bunlara ek olarak araç beklerken kaybettiğiniz zaman, olası rötarlarda tatilinizden kısmanız gereken süreyi hiç hesaplamıyoruz bile.

 

Konforu ve Ekonomisiyle Adana'da Araç Kiralama Hizmetlerinde Adanacar.com'u Seçin Yolda Rahat Edin

 

Eğer uzun süren yolculuklardan hoşlanmıyorsanız, sömestr tatilinizi geçireceğiniz yere uçakla ulaşım sağlamak sizin için daha uygun bir seçenek olacaktır. Ama işin şu tarafını da düşünmek gerekli; gidiş uçağınıza yetişmek için aileniz ve valizlerinizle havalimanına ulaşmak için harcadığınız süre ve yine uçağınız indiğinde bagajlarınızı tekrar alıp havalimanından ailenizle çıkış yaparak gitmek istediğiniz yere ulaşmak için harcanan süre ve katlanmanız gereken maliyetler de karşınıza çıkacak. Bu aşamada tatilinizi daha konforlu ve daha az maliyetli hale getirmek için bile olsa uçağa binmektense araç kiralamak daha isabetli bir tercih olabilecektir. Üstelik taksilerde oradan oraya transfer işlemleri için yorulup birsürü para ödemektense, aracınız size kalıp gezmek varken, sömestr tatilinizde araç kiralamak daha ekonomik ve konforlu olacaktır.

Kiralayacağınız araç geniş bagaj kapasitesi ve iç oturumunda rahat edebileceğiniz bacak mesafesine sahipse, ailenizle geçireceğiniz yolculukları daha konforlu hale getirecektir. Çıktığınız seyahatlerde 3-4 kişilik ailenizle yolculuk yapıyor olsanız dahi unutmamanız gerekir ki; küçük çocuklarınızın kısa süreli, 1 haftalık yanlarına alacakları eşyalar belki de sizin 1 aylık eşya dolu valizinize denk gelebilecektir. Bu nedenle ailenizle gideceğiniz tatillere çıkmadan önce geniş bagaj hacmi ile Adana SUV ve Jeep tipi araç kiralama seçeneklerimiz veya kiralık ekonomik sedan araçlarımız arasından yapacağınız doğru araç tercihi kaliteli, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşamak için isabetli bir karar olacaktır. Tüm bu anlatılanlardan sonra Adana'da araç kiralamak istiyorum dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse hazırsanız bu yıl sömestr tatilinizde çıkacağınız seyahatlerde Adanacar.com ayrıcalıklarıyla yola çıkın, konforunuzdan ve bütçenizden ödün vermeden doya doya eğlenin. Peki, bu yıl sömestr tatili ne zaman başlıyor bir de bu yönüne bakalım.

 

2019 Sömestr Tatili Ne Zaman Başlıyor ve Kaç Gün Sürecek?

 

Halk dilinde “15 tatil” denen sömestr tatili ya da diğer bir ismi ile yarıyıl veya şubat tatili dönemi ailenizle, sevdiklerinizle veya arkadaşlarınızla muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak için büyük bir fırsat. Türkiye'de eğitim yarıyılı 18 Ocak 2019 tarihi itibariyle sömestr tatili adıyla başlıyor. Aslında cuma gününe denk gelmesi nedeniyle tatil başlangıcı 21 Ocak 2019 pazartesi günü kabul ediliyor. Kısacası Sömestr tatili 21 Ocak ile 1 Şubat 2019 tarihleri arasına sığdırıldı bu sene.  Eğitim öğretimde ikinci yarıyıl ise 4 Şubat 2019 Pazartesi itibariyle başlayıp 14 Haziran 2019 cuma gününe kadar sürecek. Bu yıl okullar ne zaman kapanacak derseniz, yaz tatili 14 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla başlıyor. 


Nasıl yardımcı olabiliriz?