Yılbaşında Aracınızı Adanacar.com Avantajlarıyla Kiralayın

Yep yeni bir yıla girerken, ailenizle, arakadaşlarınızla veya sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı geçirmek için seyahat etmeniz gerekiyor ve araç kiralamanız gerekiyorsa, Adanacar siz değerli müşterilerine her yılbaşında olduğu gibi bu yıl sonunda da en avantajlı kiralık araç seçeneklerini, en kaliteli hizmet ayrıcalıklarıyla sunuyor.

Her sene geleneksel hale dönüşen Adanacar fırsatları ile bu yılbaşında da bütçenize en uygun fiyatlı Adana araç kiralama seçenekleri ve tercihlerinize en uyumlu yüzlerce kiralık otomobil, jeep ve minibüslerimiz arasından seçiminizi yapın, yılbaşında sevdiklerinizi veya akrabalarınızı ziyarete ya da arkadaşlarınızla yapacağınız kutlamalara son model konforlu arabalarımızla, güvenle gidin. Avantajlı araba kiralamanın Adana'da en beğenilen markası Adanacar, sunduğu tüm araç seçeneklerinde güvenliğiniz, konforunuz ve keyfinden öden vermeyeceğiniz bir seyahat deneyimi yaşayabilmeniz için, 7/24 Türkiye çapında yol yardım hizmetleri, kesintisiz destek sağlayan müşteri danışma hattı ve profesyonel teslimat ekibi ile bu yılbaşında da size en iyi hizmet sözünü yineliyor. 

 

Adanacar'ın Geleneksel Yılbaşı Aracı Kiralama Fırsatlarını Keşfedin

 

Portföyümüzde yer alan son model ekonomik araçlar arasından, bu yılbaşında sizlere son model Renault Clio hatchback, Fiat Egea ve Volkswagen Polo arabalarımızı özellikle kısıtlı bütçe ile araç kiralamak isteyen seyahat severler için önermekteyiz. Araç kiralarken yaş sınırına takılan genç sürüleri de düşünerek oluşturduğumuz bu fırsatla, 21 yaşını doldurmuş ancak 1 yıllık ehliyeti olan ve araç kiralayamayan sürücüler ekonomik segmentte sunduğumuz bu araçları, yaş konusunda hiçbir fark ödemeksizin kolaylıkla kiralayabilirken, yolculuğunu lüks araçlarla geçirmek, konforlu bir yolculuk yaşamak isteyen müşterilerimizi de unutmadık. Lüks araç kiralama konusunda dünyaca ünlü markaların yer aldığı filomuzda bulunan, BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen markalı araçlarımızın tümünde yalnız yılbaşında kullanılmak üzere sunduğumuz en az 3 günlük kiralamalara %10 indirim ve filomuza yeni katılan Porsche Chayenne jeep kiralama seçeneğimizde oluşturduğumuz yine 3 günlük kiralamalar için %15 indirim avantajıyla yılbaşında konforlu, kaliteli ve üst sınıf bir seyahat deneyimi yaşayacaksınız.

Yılbaşında Adana'dan yola çıkacaklar veya Adana çevresinde araç kiralamak isteyenler yine Adanacar'ı tercih ederek, araba kiralamanın en avantajlı şekliyle yola çıkacaklar. Özel yılbaşı fırsatlarımızdan faydalanarak seyahatinize başlamak için, müşteri destek hattımız +903222354156 ve +905422351586 telefon numaralarımız veya Adanacar.com web sitemizden rezervasyon işlemlerinizi tamamlayarak, yılbaşında en kazançlı yola çıkan siz olabilirsiniz. Yeni yılınızı şimdiden kutlar, güvenli bir yolculuk geçirmenizi dileriz.

 

Önemli Hatırlatma :

 

2018 yılı itibariyle yürülüğe girerek, 2019 yılında geçerli olan yeni trafik cezaları konusunda paylaştığımız makalemizi gözeden geçirerek, araç kiraladığınızda dikkat etmeniz gereken trafik kuralları ve alkollü otomobil kullanımı, trafikte makas atma, drift yapma, kırmızı ışıkta geçme benzeri sakınmanız gereken hatalı araç kullanım biçimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Unutmayınız, maddi cezalar bir yana sizin ve beraberinizdekilerin canı herşeyden daha kıymetlidir. Bu nedenle lütfen trafik kurallarına ve yolculuğunuz sırasında karşınıza çıkacak trafik işaretlerine dikkat ediniz.


Nasıl yardımcı olabiliriz?