Adana'da Geçen Ay En Çok Kiralanan Araçlar

Adana'da En Çok Hangi Araçlar Kiralandı

 

En çok kiralanan Adana oto kiralama seçenekleri hangileri biliyor musunuz? Bu soruya doğru yanıtı bulmak, Adana'da oto kiralamak için en doğru seçime ulaşabilmek adına da önemli bir adım olabilir. Peki, gerçekten Adana'nın en çok kiralanan araç markaları hangileri? Adanacar.com websitemiz üzerinden Adana oto kiralama fiyatlarını ve araba kiralama seçeneklerini karşılaştırarak Adana Havalimanı'nda araç kiralayanların geçen ay içerisinde en çok tercih ettikleri 5 rent a car marka ve modelini siz değerli okurlarımız için listeledik. İşte size kiralık araç seçiminde çok fayda sağlamasını umud ettiğimiz ayrıntılar…

 

Ayın birincisi Kiralık Fiat Linea

 

Adana rent a car hizmetlerinin en köklü firmalarından Adanacar.com'u tercih ederek araçlarını kiralayan müşterilerimizin kiralık araç tercihlerinden yola çıkarak sizlere en çok tercih edilen araçların müşterilerimizin paylaştığı bilgiler doğrultusunda neden tercih edildiğine yönelik yaptığımız araştırma sonuçlarını yayınlıyoruz.

Adana Fiat Linea Kiralama : Adana'nın geçen ay 311 defa kiralama sayısı ile en çok tercih edilen Adana rent a car seçeneği Fiat Linea'yı neden tercih ettiklerini müşterilerimize sorduk. Müşterilerimizin paylaştıkları bilgilere göre, %70 oranında fiyat-değer dengesi, %20 oranında akaryakıt tüketiminin düşük olması %10 oranında ise Adana oto kiralama ihtiyaçlarına yönelik uygun araç bulamama nedeniyle aracı zorunlu olarak kiralamış olmaları. Buradan yola çıkarak kiralık Fiat Linea sunulan oto kiralama fiyatını kesinlikle hak ediyor diyebiliriz.

Sizde en ucuz araç kiralama seçeneklerinin yer aldığı Adana ekonomik araba kiralama sayfamızı inceleyin, en düşük yakıt tüketimi ile dizel bir Fiat Linea aracı en avantajlı fiyatlarla hemen kiralayın, Adanacar.com ile yolculuğa karlı çıkın.

Adana Fiat Doblo Kiralama : Geçtiğimiz ay şirketimizden Adana havalimanında en çok kiralanan ikinci araç kiralık Fiat Doblo oldu. Toplamda 275 defa kiralanan Fiat Doblo araçları, müşterilerimize neden kiraladıklarını sorduk. İşte ayrıntılar. Müşterilerimizin %60 oranında kısmı, bagaj hacmi geniş bir kiralık aile aracı olması sebebiyle Fiat Doblo'yu tercih ettiler. Kalan %40 ise akaryakıt tüketimi, konfor ve en ucuz Adana oto kiralama seçeneği olması sebebiyle Fiat Doblo aracı tercih etmişler.

Kiralık Fiat Doblo ve Fiat Linea araçlarımızı en çok kiralananlar sıralamasında kiralık Hyundai i20, Ford Focus ve Fiat Egea takip ediyor. Müşterilerimizin paylaştıkları tercih sebeplerine göre, Adana Ford Fcous kiralama seçeneğinin en çok tercih edilme nedeni, özellikle konforlu ve güvenli olması yanı sıra düşük yakıt tüketimine sahip olması. Hyundai i20 tercihi ise kolay park edilebiliyor ve cazip fiyatlara sahip güçlü bir araç kiralama alternatifi olması. Son olarak Fiat Egea tercih eden müşterilerimiz ise, öncelikle aracı denemek istedikleri ve yaptıkları araştırmalara göre geniş iç mekan ve düşük yakıt tüketimi nedeniyle tercih ettiklerini beyan etmişlerdir. 

Peki ya siz olsanız hangi oto kiralama seçeneğini kiralayıp yola çokmak isterdiniz ve neden? Aşağıda yer alan yorumlar bölümüne Adana'da araç kiralayacak olasanız hangi aracı ne sebeple kiralamak isterdiniz, paylaşın. Bilgi paylaştıkça çoğalan ve gelişen bir hazinedir. 

Nasıl yardımcı olabiliriz?