Expert Traveller Nedir?

Expert Traveller nedir ticari araç bünyesine yeni bir anlam kazandıran yüksek konforlu bir araçtır. Adana oto kiralama şirketi olarak Peugeot expert traveller kiralama fiyatları belirlenrek araç fiomuza eklenmiştirç. Yenilenmiş haliyle modern iç yaşam alanıyla ve konfor donanımları ile bütün yolculara benzersiz bir şekilde rahatlık deneyimi yaşatıyor ve yolculuğun keyfini çıkarmasını sağlıyor. Adana oto kiralama firması olarak Peugeot expert traveller kiralama hizmetimiz mevcuttur.

Rakiplerine göre oldukça daha şık ve sade bir tasarımı alıcılarına sunan yüksek donanıma sahip Expert Traveller nedir özelinde modern görüntüsü ile beraber tüm bakışları üzerine çekmeyi elbetteki başarıyor. 

Peugeot Expert Traveller Fiyatları

Peugeot expert traveller fiyatları, rakiplerine göre daha uygun olan araç özellikle geniş aile aracı ve iş seyahat aracı ve VIP araç olarak kullanılmaktadır.

Peugeot Expert Traveller'ın Etkileyici Konfor Özellikleri 

Fazlası ile ferah ve geniş iç yaşam alanına sahip olması sebebiyle Expert Traveller nedir aslında 9 yolcu çok rahat ve keyifli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilir. Panaromik cam tavan ve arka bölüm için özel olarak ekstra konumlandırılan iklimlendirme sistemi  tüm yolcular için koşullar ne olursa olsun gayet rahat ve ferah bir yolculuk yaşamasını sağlıyor. 

7  inç dokunmatik özellikli multimedya ekranı fazlasıyla ergonomik ve kullanışa elverişli bir noktaya konumlandırılmıştır. Apple CarPlay ve Android Auto üzerinden mobil cihazlarınızı  Expert Traveller nedir multimedya sistemine kolay bir şekilde bağlayabilir ve teknolojinin tadına fazlasıyla çıkarabilirsiniz. Akıcı ara yüze sahip olması nedeniyle multimedya ekranı çok kolay ve oldukça keyifli bir kullanım deneyimini sizlere sunuyor. 

Ayrıca trafik işaretlerini tanıma sistemi hız sınırı tabelalarını algılayıp sizi yasal hız limiti hakkında gerekli şekilde uyarır. Bu sebebten tam anlamı ile sürüşe odaklanıp güvenli, konforlu bir şekilde yolculuğunuza devam etmiş olursunuz. Otomatik far değişim sistemi ise geceleri devreye girerek karşı şeritte bulunan araçlara göre, aracın kısa ve uzun huzmeli farları arasında otomatik geçişleri sağlar.

Yaya ve nesne tanıma özelliğine sahip olan Expert Traveller nedir özelinde aktif olan güvenlik freni sistemi gelişmiş radarları sayesiyle aracın önüne birden ani şekilde çıkan veyahut sabit bir şekilde öylece duran ve tehlike yaratan engelleri algılayıp aracın güvenli bir şekilde durmasına olanak sağlar. Araç kullanıcısının  fren yapmadığı durumlarda ise  otomatik fren yaparak olası kazaları ve kayıpları fazlası ile önler. 

Peugeot Expert Traveller Gelişmiş Sürüş Asistan Özelliği

Peugeot Expert Traveller gelişmiş sürüş asistan özelliği nasıl kullanılır? Şerit takip uyarı sistemi sürücünün sinyal vermeyerek şerit değiştirmesi halinde sesli uyarılar verir. Özellikle gece sürüşleri ve sürücünün kendini yorgun hissettiği durumlarda dikkat dağınıklığının önüne geçip kaza riskini en aza indirir. Kör nokta uyarı sistemi ise  Expert Traveller açısından önünde ve arkasında bulunan dört adet sensör sayesi ile aracın her iki tarafında kör noktada kalan görülmeyen araçlara karşı sürücüyü uyarır, dikkatli davranılmasını sağlar.

Nasıl yardımcı olabiliriz?